dinsdag, september 01, 2020

Zaterdag 5 september - 12 uur - Peuchemise v Lunatics

 Beste Sportvrienden,

Om een of andere reden zijn we vergeten wat er vorig seizoen precies gebeurd is, maar blijkbaar spelen we dit seizoen niet meer in 3de. Aangezien we nog altijd een club met roots in Ekeren/Kapellen en niet Antwerpen-Zuid/Wilrijk zijn, hebben we geen juridische stappen bij BAS, KAS, MAS, TAS of QANTAS ingediend, zodat we zonder boe of ba van start gaan in 4de.

Er is nog meer heuglijk nieuws: we mogen meteen de wei in tegen een nieuwe tegenstander. Het is te zeggen: een nieuwe naam. Of het ook een nieuwe tegenstander is, zullen we zaterdag zien, want we spelen wel op een terrein waar we al meer strijd hebben geleverd en mogelijk is een ploeg dus gewoon van naam veranderd om ons zand in de ogen te strooien. Als we daar op het B- of C-veld spelen, is het niet zo moeilijk om veel zand te eten, want veel gras hebben die velden nog niet gezien. Kortom: dat is zalig.

Misschien iets minder zalig: het aanvangsuur. 12 uur. Ja, inderdaad, vlak op de noen. Dat betekent dus om 11u15 bijeenkomen. Voor wie langs het Wijnegem Shopping Center wil rijden: vertrek op tijd.

12 uur - Peuchemise v Lunatics

Waar is dat nu weer?

Terrein: VC Wijnegem - B - Kasteellei 79 - 2110 Wijnegem -
Wegwijzer: Voorbij Shoppingcenter Wijnegem, dorp binnen rijden tot watertoren vlak voor de brug van het Albertkanaal. Aldaar rechtsaf, tot op het einde rijden, dan links de Kasteellei indraaien. Na zo’n 300 m. rechts steegje nemen waar aanduiding staat “VC Wijnegem”.
Tot slot geven we, gratis en voor niks, ook dit nog mee:
Kleuren van Peuchemise: trui: geel, broek: blauw

Forza Lunatics!

Geen opmerkingen: