dinsdag, september 15, 2020

Zaterdag 19 september - 15 uur - Geel Zwart 89 v Lunatics

Beste Sportvrienden,

We willen niet te hoog van de toren blazen, want al bij al is voorzichtigheid de moeder van de porseleinwinkel, maar na een nederlaag en een gelijkspel lijkt het ons toch vrij logisch om komende zaterdag voluit in te zetten op een overwinning.

Als iedereen van de hopelijk 15 aanwezige spelers zijn beentjes insmeert als moest hij het in een klimtijdrit opnemen tegen de geelzwarte brigade van Jumbo-Visma, dan hebben we er alle vertrouwen in. Tot groot jolijt van onze supporters - die dan naar alle waarschijnlijkheid ook in groten getale zullen komen opdagen - mogen we voetballen in onze zowat meest vertrouwde habitat: de Ponderosa.

Maar van onderschatting van de tegenstander kan en mag absoluut geen sprake zijn. Enerzijds hebben we daar vorig seizoen tijdens een collectieve offday een 3-0 oplawaai gekregen; anderzijds telt de thuisploeg van nu zaterdag twee broers in zijn rangen die enkele jaren als echte Mata Hari's in Lunatics FC geïnfiltreerd waren en ondertussen ongetwijfeld van hun kennersoog gebruik hebben gemaakt om hun nieuwe ploegmaats op de hoogte te brengen van de sterke punten van onze Tikkies.

Kortom, met zijn allen aan de bak in het veld naast de zandbak.

Zaterdag 19 september - 15 uur - Ponderosa

Geel Zwart 89 v Lunatics FC

Terrein: Ponderosa - A - Monnikenhofstraat 277 - 2040 Berendrecht -

Wegwijzer: Ring Antwerpen, naar A12 richting Bergen Op Zoom, afrit Berendrecht. Vervolgens naar rechts, na 200m terug naar rechts (pijl Ponderosa VK GEEL-ZWART 89)
Uitrusting tegenstander: trui: zwart/geel - broek: geel/zwart (wat een verrassing)

Forza Lunatics!

Geen opmerkingen: