dinsdag, februari 05, 2019

Zaterdag 9 februari - Lunatics v Pagode United


Beste Sportvrienden,

Ik zou ad infinitum willen roepen: Komaan Noeveren, Komaan Noeveren (zoals men dat vroeger op de Freethiel deed ter ondersteuning van het Grote Beveren dat men ook wel eens het Kleine Anderlecht durfde te noemen, maar dat terzijde), maar we hebben belangrijkere katten te geselen. Of dat nu mag van Gaia of niet.

Komende zaterdag, als de weergoden enz...

15 uur Nieuw Wimmekedamszitbaaidepaimaardasnidendebruyndamsstadion

Lunatics FC v Pagode United

Hierbij willen we alle spelers oproepen om tussen nu en ca. 16u25 zaterdag alleen maar te denken aan dit – en alleen aan dit: shoes, scheenlappen en identiteitsbewijs. Dan zaterdag bijeenkomen om 14u15, om 15 uur TEN AANVAL en verder alles op slot en tegen dat het begint te schemeren hopelijk 3 extra punten op de teller.

Laten we vooral niet de fout maken om Pagode te onderschatten, want dat is doorgaans een stugge tegenstander. Denk aan de moeder van de porseleinwinkel, of deze beer verkoopt jullie vel nog voor men aan wal mosselen geroepen heeft.

En de supporters? Wel, als die willen dromen, dan mag dat. Die mogen de hele week nog tellen, hertellen, alle mogelijke situaties bekijken en erover discussiƫren, plannen maken, voor mijn part zelfs zaterdag naar Boom rijden om te gaan zien naar Noeveren v Racing Gobi B(*) en constant updates online gooien. Maar weet wel dat we uw onvoorwaardelijke steun in Ekeren meer op prijs stellen.

Forza Lunatics!

(*) ALS de Tikkies zaterdag winnen, moet Racing Gobi B hetzelfde doen of de dikke dame begint te zingen. Dan valt het doek over de competitie en mogen we ons concentreren op de beker. Maar daar willen wij dus niet aan denken, da’s voor de supporters...


Geen opmerkingen: