dinsdag, januari 29, 2019

Zaterdag 2 februari - Dodeka Sport v Lunatics - 15 uur

Beste Sportvrienden,

In de reeks "Trap eens een open deur in" presenteren wij u deze zaterdag: de laatste loodjes wegen het zwaarst. En de laatste loodjes: ze zijn met vier en luisteren naar welluidende namen als Dodeka Sport, Pagode United, Racing Gobi B en Koninklijke Aloysius S.C. Allemaal goed en wel, maar Lunatics FC klinkt toch net iets mooier.

Enfin, nog 4 matchen te gaan en we weten eindelijk of Oskaar ontslagen wordt wegens te veel succes.

Laten we de laatste drie wedstrijden even voor wat ze zijn - one game at the time, weet u - zodat we ons volledig kunnen concentreren op Dodeka Sport, want die ploeg is niet van de minste. Tot nu toe gaven de Tikkies in slechts 3 matchen punten prijs en tegen die van Niel was het van dattum: 2-2 thuis in de Freitvis Dome.

Kortom, een verwittigd Lunatic is er 4 waard en strijdt komende zaterdag alsof eindwinst op het eigen toernooi op het spel staat. Vrouwenkleren zijn toegestaan.

Vertrek maar goed op tijd want de weg naar Niel leidt via het grootste bouwkundig gedrocht aller tijden: de A12. Afspraak aldaar om 14u15.

15 uur - Dodeka Sport v Lunatics

Forza Lunatics!

Terrein: Poortelei NIEL - Poortelei - 2845 Niel -
Wegwijzer: Het adres is Poortelei, een zijstraat van de Matenstraat te Niel. Via de A12, inslaan in de Pierstraat en zo rechtdoor rijden tot je aan de Poortelei bent.

Geen opmerkingen: