dinsdag, januari 22, 2019

AFGELAST Zaterdag 26 januari - 15 uur - Lunatics FC v Koninklijke Aloysius S.C.

Beste Sportvrienden,

Om nog eens met een cliché te beginnen: "als de weergoden willen meewerken", spelen de Tikkies komende zaterdag voetbal.

15 uur - Nieuw-WimmekedamsvertrektzondagmetdevliegernaarBangkokstadion

Lunatics FC  v Koninklijke Aloysius S.C.

... en met Aloysius krijgen we een tegenstander op bezoek die alle respect verdient. Het adjectief in hun naam verklapt dat ze minstens 50 jaar bestaan - da's dus  op minst 20 jaar langer dan onze groen-rood-gele troepen. Of de spelers van Aloysius nu ook allemaal minstens 20 jaar ouder zijn dan onze broekies, laten we in het midden.

Dat zien we zaterdag dus wel.

Ook niet onbelangrijk: aangezien het behalve in China verboden is om elkaar na januari "gelukkig nieuwjaar te wensen" is deze zaterdag de laatste kans om de Lunatics-nieuwjaarsreceptie te organiseren. Kortom: breng allemaal een fles bubbels, babycham of Fristi mee - en graag ook wat borrelhapjes of andere zaken die al eens smaken op een receptie.

Forza Lunatics!

PS: Als de weergoden niet willen meewerken, doet iedereen een paar hoge Noëls aan, zorgt iemand voor een rode leren bal met een nestel erin en spelen we onderling een partijtje balleke-trap op een sneeuwtapijt met achter iedere goal (gemaakt van onze sportzakken) een kruik jenever.

Geen opmerkingen: