dinsdag, september 14, 2021

Zaterdag 18 september - 15 uur - Lunatics FC v Kon. Aloysius

Beste Sportvrienden,

Wie weet nog tegen welke ploeg we niet gespeeld hebben om het voorlopig laatste kampioenschap binnen te halen?

Het zou zomaar de tweede vraag van de onovertroffen Lunatics Quiz kunnen zijn, die hopelijk binnenkort toch nog eens een vervolg krijgt.

Om u te danken dat u deze berichten altijd met veel aandacht leest, geven we u het antwoord cadeau: dat was Kon. Aloysius. Inderdaad, na het onvergetelijke gelijkspel op Racing Gobi B moesten we de week nadien de puntjes nog op de i zetten tegen de Deurnese Blauwbloezen. Wegens een op voorhand gepland scoutsweekend gaven onze bezoekers noodgedwongen forfait, kreeg Lunatics FC zo de overwinning cadeau en werden we kampioen via de virtuele snelweg in plaats van op het groene gras.

Uit respect voor Racing Gobi B, de tegenstander van zaterdag en vooral onszelf zit er nu zaterdag dus maar 1 ding op: de volle buit pakken.

Zaterdag 18 september - 15 uur - Nieuw-Wimmekedamsstadion

Lunatics FC v Kon. Aloysius

Onze tegenstander van komend weekend is (samen met Geel-Zwart maar die hebben nog maar 1 match gespeeld) overigens de enige nog ongeslagen club in onze reeks. Ze wonnen eerder thuis met 1-0 van Gooma en klopten The Rapido's met 0-3. Hun doelsaldo is dus +4, dat van ons 0, dus als we haasje-over willen spelen, moeten we ons doelsaldo verzorgen.

Forza Lunatics!

Geen opmerkingen: