dinsdag, september 07, 2021

Zaterdag 11 september - 14 uur - Eintracht Deurne v Lunatics

Beste Sportvrienden,

We mogen onze twee pollekes weeral kussen van geluk want voor onze eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen maken we een unicum(*) mee: we spelen de eerste helft in het buitenland en de tweede in de hel. Ja, zo gaat dat als je op verplaatsing mag naar Eintracht Deurne. De eerste helft verwijst wel degelijk naar de Duitse Traditionsverein Eintracht Frankfurt, de tweede vanzelfsprekend naar de Hel van Deurne-Noord.

Het zal vroeg dag zijn (voor sommigen), want de aftrap is al om 14 uur. Zeker voor wie van plan is om langs het rond punt van Wommelgem te rijden, raden we aan om op tijd te vertrekken. Ook alle anderen geen we dezelfde goede raad.

Zaterdag 11/9 - Eintracht Deurne v Lunatics

De tegenstander van komende zaterdag verloor op de openingsspeeldag thuis van het ons absoluut niet onbekende Pagode met 0-2, dus we hebben al een voorsprong van 3 punten te verdedigen.

Er is dus absoluut geen rekening om thuis te blijven.

Terrein: Park Groot Schijn - 3 - Ruggeveldlaan - 2100 Deurne - 03 325 58 20

Wegwijzer: Komende van de August van de Wielelei op de linkerkant van de Ruggeveldlaan even voorbij de voormalige ijspiste en de rollerskatebaan.. Komende van de Herentalsebaan / Boterlaarbaan op de rechterzijde van de Ruggeveldlaan juist voor de rollerskatebaan en ijspiste. Zie zuil A (rood). Kantine : Olympic Pirates
OPGELET KUNSTGRAS!
Kleuren Trui: Rood/Zwart - Broek: Zwart (ach ja, selbstverständlich)

(*) We hebben vorig seizoen al tegen Eintracht Deurne gespeeld maar dan thuis in de hemel van het Nieuw-Wimmekedamsstadion.

Geen opmerkingen: