dinsdag, oktober 23, 2018

Zaterdag 27 oktober - 15 uur - Lunatics FC v Dodeka Sport

Beste Sportvrienden,

Als zelfs de afwezigheid van Oskaar geen nederlaag met zich meebrengt (1-3 werd het bij Nonkel Alois), waar zijn we dan nog mee bezig?

Met de volgende match natuurlijk. En het belooft weer een klapper te worden die niemand wil missen. Echt waar.

Nu zaterdag in het Nieuw-Wimmekedamsstadion, om 15 uur:

Lunatics FC v Dodeka Sport

Dodekawie?, denkt u nu misschien. En dat is begrijpelijk, want voor zover we weten, draaien die nog niet al te lang mee in ons verbond. Met stamnummer 1408 staan ze maar liefst 179 plaatsen onder ons, maar in het klassement scheelt het maar 5 plaatsen. En deze in claret and blue spelende jongemannen (alle Villa- en West Ham-fans spitsen nu de oren) uit Niel hebben dit seizoen al maar liefst vier keer gelijkgespeeld. Dat kunnen wij niet zeggen.

Kortom, het wordt ongetwijfeld een spannende strijd, daar in Eeckeren aan de Tillemansebeek. Op het scherp van de snee, zo scherp als de snee boterhammen die onze Weledelgestrenge Voorzitter nog eens zal smeren (hopen we).

Aangezien het de laatste zaterdag is voor er een soort winter begint, heeft de kantineuitbater beloofd om gedurende 70 minuten met een tweekoppige tuinslang rond het veld te lopen: Stella of Jupiler, aan u de keus.

Tot zaterdag.

Forza Lunatics!

PS: de eerste 18 spelers die bevestigen, worden ingevuld op het blad en de délegué brengt vogelpikpijlen mee om de 3 gelukkigen te selecteren die onder de tuinslang mogen hangen. De overige 15 zullen moeten voetballen tot ze er bij neervallen.

Geen opmerkingen: