dinsdag, oktober 16, 2018

Zaterdag 20.10 - 15 uur - Kon. Aloysius S.C. v Lunatics

Beste Sportvrienden,

Na een erbarmelijke reeks van 5 opeenvolgende overwinningen, waarin we slechts 16 keer konden scoren en maar liefst 2 (twee!) tegentreffers incasseerden, heeft de Voorzitter de Trainer voor een ultimatum gesteld: nu zaterdag moet en zal het spannender zijn voor de supporters, want ze kunnen ons tegenwoordig te weinig uitlachen langs de lijn.

De Voorzitter heeft (zoals altijd) een punt: na het opdoeken van Supportersclub Robin Havermans en met een clubmascotte die zijn kleren aan houdt, dreigt het allemaal wat saai te worden.
 
Hopelijk komt daar dus nu zaterdag verandering in, want het is:

Kon. Aloysius S.C. v Lunatics


En ja, voor we verder gaan: de match gaat door om 15 uur, niet om 12 uur zoals mogelijk nog in het kalenderboekje staat.

Aangezien de tegenstander laatst staat en tot nu toe nog maar 3x wist te scoren, begeeft Oskaar zich naar de bookies om 1,5 neuro in te zetten op 3-4. Tot spijt van wie het benijdt, kan hij er zelf niet bij zijn, het motto indachtig: ik heb wel wat beters te doen.

Forza Lunatics!

Oh ja, waar is dat dan te doen?

Terrein: Stabelino - Ruggeveldlaan - 2100 Deurne - 03/324.41.80
Wegwijzer: Terrein is gelegen achter de voormalige ski-en ijspiste aan de Ruggeveldlaan te Deurne. Kleine weg nemen naast de ijspiste en rijden tot aan het einde. Kleine weg vlak voor Taverne De Haas is afgesloten!

Geen opmerkingen: