donderdag, januari 24, 2008

Za 26/01 De Brug - Lunatics FC 15:00

Inderdaad de Pili blogt de wegbeschrijving voor zaterdag. De Brug speelt in het Sportcomplex "Hof Ter Beke" Moerelei 2610 Wilrijk.

De weg:
Vanuit Breda (Brecht, Brasschaat, Kapellen , ..):
U rijdt richting Antwerpen en komt op een bepaald moment langs de E19 de Antwerpse Ring op (= ter hoogte van het viaduct van Merksem). Blijf op deze Ring rijden tot u de dubbele afrit Brussel E19 / Boom A12 aangekondigd ziet. Volg de afrit A12 (Boom - Brussel). U volgt de baan en gaat eerst door een tunnel (Bevrijdingstunnel). Bij het uitrijden van de tunnel rijdt u een viaduct op. HOU RECHTS op het viaduct want reeds bij het einde van het viaduct neemt u de eerste afslag. Hierdoor komt u op de zijrijbaan van de A12 terecht. Op ca 100m draait u rechts af achter het Q8 tankstation. Aan het einde van deze straat (Oude Baan) draai je links en 400 meter verder vind je op je linkerkant de terreinen van "Hof Ter Beke" naast skipiste Aspen, schaatsbaan Antartica en de nieuwe Wielerpiste.

Vanuit Antwerpen:
Volg de A12, Boomsesteenweg, richting Boom en blijf naast het viaduct. Aan de laatst lichten voor het einde van de viaduct draai je rechts in (Aldi - Moerelei). Na 100 meter links volgen en 500 meter verder vind je op je linkerkant de terreinen van "Hof Ter Beke" naast skipiste Aspen, schaatsbaan Antartica en de nieuwe Wielerpiste.

Geen opmerkingen: