vrijdag, juli 18, 2008

Luna Tic Tac Tournament - Derde schrijven

Beste Sportvrienden,

Nu het Luna Tic Tac Toernooi eindelijk Luna Tic Tac Toernooi heet en we nog amper 4 weken van de feestelijkheden verwijderd zijn, melden we ons met het sinds lang aangekondigde 3de schrijven.

1. Vanaf 15 augustus rond de noen verwelkomen we 16 mannen- en 10 vrouwenploegen. Vrijdagavond om 22 uur verwachten we van iedere ploeg 1 afgevaardigde in de grote tent voor de trekking van de groepen, liefst in shirt van de eigen ploeg.
De mannen spelen op zaterdag in 4 poules van 4 ploegen (11-a-side), de vrouwen bekampen elkaar in 2 poules van 5 ploegen (6-a-side). Op zondag staan dan de finalewedstrijden op het programma (hoewel de vrouwen ook op zaterdag misschien al wat finalewedstrijden spelen), zodat alle ploegen nog 2 of 3 matchen spelen. Er wordt gespeeld volgens de “normale” voetbalregels, dus met inworp, buitenspel en bij terugspeelbal op doelman of –vrouw mag die de handen niet gebruiken. Voor verdere details verwijzen we u naar het programmaboekje.

2. Inschrijvingsgeld:
75 € (of £ 60) voor de mannen
en
50 € (of £ 40) voor de vrouwen.
Bij voorkeur te betalen op vrijdag NA de trekking (aan Nico, Wim, Steve, Tom A. of Sven).

3. Aanvulling op routebeschrijving in 2de schrijven:
* op de A12: komende van Antwerpen, volg Rotterdam (en Bergen-op-Zoom)
* lokale wegwijzer: kijk uit naar “Geel-Zwart ‘89”, “Ponderosa” en “Lunatics” (die laatste hangen al wel eens ondersteboven)

4. Beperk uw afval. Dank u.

5. Van een aantal ploegen hebben we nog een korte introductie en/of foto nodig.
Graag vóór 25 juli naar Nico sturen.


6. Voor de playbackshow / het free podium op zaterdagavond: mail naam van uw act, aantal personen, nodige muziek en andere attributen naar Mathias (franssensmathias@hotmail.com), Marc (marcentine@telenet.be) en Wout (woutvandeleest@hotmail.com).

7. Ook aan liefhebbers van andere sporten is gedacht. Op zondag wordt namelijk een petanquetoernooi georganiseerd (voor ploegen van 2 personen). Alle info bij Dunne Thomas, ook bekend als de broer van Mathias.

8. Deze en andere toernooi-info is ook te vinden op de Lunatics-website, http://users.fulladsl.be/spb23831/
-> ook via link naar “blog”.

Tot gauw,


Lunatics FC en Noorse SV

Geen opmerkingen: