woensdag, december 06, 2023

Zaterdag 9 december - 15 uur - Den 144 v Lunatics FC

Beste Sportvrienden,

Zaterdag aanstaande wordt een heuglijke dag. We mogen namelijk op bezoek bij de sympathiekste ploeg van het land: Koninklijk Berchem Sport, met stamnummer 28 nog een van de echte traditieclubs in ons kleine landje aan de Noordzee.
Omdat Berchem momenteel 6de staat in 2e afdeling B van Voetbal Vlaanderen en wij per ongeluk laatste zijn in 3e afdeling B van de KAVVV, zijn de verhoudingen niet echt eerlijk. Daarom werd gezocht naar een amateurclub die in hetzelfde stadion speelt en kijk: Den 144 blijkt daarvoor in aanmerking te komen. 

Zaterdag 9 december - 15 uur - Den 144 v Lunatics FC

Onze geelzwarte (hoe kan het anders?) tegenstanders van zaterdag verloren helemaal in het begin van de competitie kansloos in het Nieuw-Wimmekedamsstadion (5-0, dat dit wegens forfait was, is een detail, ze zijn amper over de middenlijn geweest en ook in de derde helft hebben we ze onder tafel gedronken). Kortom, ze zullen wel uit zijn op revanche en zo hebben we het graag.

Als het allemaal een beetje meezit, draaft er voor ons een nieuwe aanwinst op: een kruising tussen Ratko Svilar en Jean Trappeniers. We zijn benieuwd.

Forza Lunatics!

Wegwijzer: Terrein Het Rooi, Berchemstadionstraat 73, 2600 Antwerpen. Op wandelafstand van Berchem Statie en wie de boemel pakt naar Mortsel-Deurnesteenweg, moet nog minder ver stappen. Via de Fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen-Brussel ben je er langs Alicante meteen, dus laat de auto gewoon thuis. Veel veiliger. Vooral na een goeie 3de helft.

Geen opmerkingen: