dinsdag, december 06, 2022

Zaterdag 10 december - 15 uur - Geel Zwart 89 v Lunatics

Beste Sportvrienden,

Om 2022 sportief af te sluiten, keren we nog eens terug naar de Heimat. We trekken naar onze geadopteerde natuurlijke habitat om er partij te geven aan een ploeg die in hetzelfde jaar is opgericht als de Tikkies. Het stamnummer 1404 verraadt echter dat deze club later aangesloten is bij de KAVVV dan Lunatics FC (1229). Voordien was ze echter ettelijke jaren actief in de KVV (den Brasschaatse). Ervaring zat dus.

Zaterdag 10 december - 15 uur - Geel Zwart 89 v Lunatics

Liefst om 14u15 zoveel mogelijk volk aanwezig om deze gevaarlijke klip te omzeilen? Hoe zo, gevaarlijke klip? Geel Zwart staat met 9 punten voorlaatste, thuis klopten we hen met 7-0 en ze hebben dit seizoen al 2 keer forfait gegeven? Wel, dat zijn 3 redenen om uiterst waakzaam te zijn en de match aan te vangen met de nodige concentratie en vooral respect. Ook een geel-zwarte leeuw maakt in het nauw soms rare sprongen. Je moet een kat een kat noemen.

Forza Lunatics 89!

Terrein: Ponderosa - A - Monnikenhofstraat 277 - 2040 Berendrecht

Wegwijzer: Ring Antwerpen, naar A12 richting Bergen Op Zoom, afrit Berendrecht. Vervolgens naar rechts, na 200m terug naar rechts (pijl Ponderosa VK GEEL-ZWART 89)

Om af te sluiten nog een verrassing:

Kleuren tegenstander:

Trui: Zwart/Geel

Broek: Geel/Zwart

Geen opmerkingen: