woensdag, november 02, 2022

Zaterdag 5 november - 15 uur - Lunatics v J&M Tolhuis

Beste Sportvrienden,

In de hoop dat we u eerstdaags op de hoogte kunnen brengen van de plaats waar in het 2023 de volgende editie van het Alternatieve Europese Netwerk-toernooi doorgaat (tip: het is NIET op de Ponderosa), kunnen we bij wijze van voorbereiding melden dat Lunatics FC de komende weken voor een Europees tweeluik staat. Het is te zeggen: we spelen op twee weken eerst thuis en dan uit, dus we beschouwen dit - om iedereen op scherp te zetten - als een confrontatie met rechtstreekse uitschakeling. Dat het gewoon om competitiematchen gaat, mag de pret niet drukken. 

Zaterdag 5 november - 15 uur - Lunatics v J&M Tolhuis

Onze tegenstander van zaterdag mag dan wel voorlaatst staan, we zien ook wel dat er maar liefst vijf ploegen op die plek staan. Eén overwinning van de Mechelaars (want ze komen dus van die kanten) en ze kunnen zomaar vierde staan. Een gewaarschuwd Lunatic enzovoort...

Allen op post dus. Toch zeker alle supporters en liefst ook allemaal spelers die hun lidgeld betaald hebben. De plaatsen zijn duur en dat wordt toegejuicht, zowel door de Penningmeester als Technische Staf. Zij zullen deze week nog met elkaar communiceren als vaten.

Forza Lunatics!

Kleuren tegenstander:

Trui: Blauw/wit 

Broek: Blauw/wit


Geen opmerkingen: