dinsdag, oktober 12, 2021

Zaterdag 16 oktober - 15 uur - Den Derde Helft v Lunatics

Beste Sportvrienden,

Technische Staf moet beginnen met het aanbieden der excuses. Niet alleen voor de nederlaag tegen Geel Zwart 89 vorig weekend, vooral voor de communicatie die na de wedstrijd over onze lippen kwam. Om het moreel der troepen wat op te vijzelen, vertelden we dat de volgende wedstrijd in het Fort van Merksem gespeeld zou worden, op bezoek bij de fiere leider. U weet hoe dat gaat, "tegen goeie ploegen spelen we altijd beter", dus was er meteen hoop op drie punten.

Technische Staf heeft zich echter vergist, we moeten niet naar Merksem op bezoek bij de eerste, wel naar Wilrijk op bezoek bij de tweede. Hopelijk is dat ook een goeie ploeg... en winnen we na de tweede helft ook de derde.

Zaterdag 15 uur - Den Derde Helft v Lunatics

De tegenstander van komende zaterdag staat momenteel tweede met 13 op 18, zij verloren tot nu toe enkel van de huidige koploper (De Gaawe Leeuw) en speelden gelijk tegen Gooma (en die staan samen met ons en twee andere ploegen momenteel laatste). Kortom, alles is mogelijk. Misschien zelfs een rake voorspelling van Technische Staf, maar dat vertellen we nu nog niet.

Forza Lunatics!

Terrein: Wilrijkse plein - 3 - Vogelzanglaan - 2020 Antwerpen -
Wegwijzer: Komende vanuit Antwerpen Jan Van Rijswijcklaan nemen tot lichten voorbij Antwerp Expo naar links. Rechts is het terrein naast sporthal. Komende vanuit Boom(A12), rechtdoor Jan Van Rijswijcklaan volgen tot tweede licht rechts de Vogelzanglaan indraaien rechts is het complex.

Kleuren tegestander:
Trui: Zwart - Broek: Wit

Geen opmerkingen: