dinsdag, oktober 06, 2020

Zaterdag 10 oktober - 16 uur - National v Lunatics


Beste Sportvrienden,

Na de felbevochten en dikverdiende 3-2 overwinning in de 'derby' vorige week wassen we komende zaterdagochtend onze borst best ook met kokend lood en nemen we een ontbijt tot ons dat bestaat uit een stout met een rauw ei en een bussel selder, zodat we zonder problemen door een betonnen muur kunnen lopen.

We mogen namelijk op bezoek bij de fiere leider in onze afdeling, die na een 5-4 nederlaag op de openingsspeeldag (bij Ekeren Winkelstad) vier spraakmakende overwinningen kan voorleggen. Enige taalkundige studie van de namen van hun topscoorders, gekoppeld aan de kleuren van het clublogo, doet ons vermoeden dat we de kunstgraswei in mogen tegen een overwegend Roemeense ploeg. Dat is wat de ervaren rotten betreft een bijzonder heuglijk feit want in onze bijna 32-jarige geschiedenis bij de KAVVV zijn we dat nog niet tegengekomen.

Zaterdag 10 oktober - 16 uur - National v Lunatics

Terrein: Park Groot Schijn - 1 - Ruggeveldlaan - 2100 Deurne - 03 325 58 20

Wegwijzer: Komende van de August van de Wielelei op de linkerkant van de Ruggeveldlaan even voorbij de voormalige ijspiste en de rollerskatebaan.. Komende van de Herentalsebaan / Boterlaarbaan op de rechterzijde van de Ruggeveldlaan juist voor de rollerskatebaan en ijspiste. Zie zuil A (rood).
OPGELET KUNSTGRAS!

Kleuren Trui: Rood - Broek:Rood

Forza Lunatics!

Geen opmerkingen: