dinsdag, januari 14, 2020

Zaterdag 15 uur - De Pelikaan v Lunatics

Beste Sportvrienden,

Nog vier nachtjes slapen en het is zover: voor het eerst in onze roemrijke geschiedenis mogen we op bezoek bij De Pelikaan. Dat wil niemand missen, behalve dan een enkeling die trainer is van een jeugdploeg terwijl Lunatics FC soms ook een bende klein joeng is, een sukkelaar die moet werken terwijl dat andere spelers echt hunne nikkel afdraaien of een toerist die op stadstrip gaat terwijl er in Halle-Zoersel zoveel te zien is.

Andere uitvluchten zijn er niet, dus verder verwachten we iedereen op post, met shoes, scheenlappen en een geldig identiteitsbewijs. Verzamelen om 14u15 voor de spelers en dan om:

15 uur
De Pelikaan v Lunatics FC

Ook bekend als de twintigpuntenmatch van 't weekend.

Forza Animaltics!

Wegwijzer:
Terrein: F.C. Halle - C - Lotelinglaan 3 - 2980 Halle Zoersel - 03 383 19 00
Wegwijzer: Vanaf Wijnegem de baan naar Schilde nemen (N12 - Turnhoutsebaan). Door het centrum van Schilde en daarna aan de eerste verkeerslichten rechts de Eikenlaan nemen (Taverne De Toverfluit). Deze 3 km. blijven volgen (Driesheide, Halle Dorp). Eens voorbij de kerk van Halle eerste zijstraat links nemen (Brakenberg). Terreinen bevinden zich rechts. Parkeergelegenheid tegenover ingang terreinen.

Geen opmerkingen: