woensdag, december 04, 2019

Zaterdag 7 december - 15 uur - Lunatics FC v Gooma

Beste Sportvrienden,

Voor de verandering krijgen we komende zaterdag een ploeg op bezoek die achter ons staat in het klassement.

Voor de tweede maal op rij kan ondergetekende er niet bij zijn. Doorgaans zou ik zeggen: hopelijk krijg ik dan rond 16u30 het bericht dat de drie punten binnen zijn.

Deze keer interesseert de uitslag me eerlijk gezegd geen bal. Het is al eender welke score wordt doorgestuurd. Zolang ik maar niet te horen krijg dat er nog maar eens een of twee spelers bij waren die na ettelijke jaren blijkbaar nog altijd niet doorhebben wat het betekent om bij Lunatics FC te spelen.

Om het nog eens even duidelijk te stellen: geel (of zelfs rood) pakken omdat je te laat bent met een goedbedoelde tackle, een iets professioneler ogende ingreep om de nul te houden, ongelukkig handspel... het kan allemaal gebeuren en daar wordt dan ook niet om gemaald.

Maar lomp machogedrag op basis van een overdosis aan testosteron dat de gedurende 30 jaar opgebouwde goede naam van de Club in het gedrang brengt wordt niet meer getolereerd. Een paar spelers zitten wat dat betreft echt wel in café De Laatste Kans.

Om de woorden van een niet nader genoemde Voorzitter-voor-het-leven van Lunatics FC te gebruiken: als dat hier nog lang gaat duren, zal het rap gedaan zijn.

Zaterdag - 15 uur - Nieuw-Wimmekedamsstadion

Lunatics FC v Gooma

Forza Real Lunatics!


1 opmerking:

Unknown zei

Tis gebeurd
1-2