dinsdag, oktober 01, 2019

Zaterdag 23 november - Bedankingsfeestje (annex Kampioenenbal)

Beste Sportvrienden,

Nu we bijna 3 maanden na het spetterende Tous Ensemble zijn, wordt het stilaan tijd om aan te kondigen dat we - zoals vertrouwd - van plan zijn om een bedankingsfeestje te organiseren voor alle noeste medewerkers die van het toernooi zo'n eclatant succes hebben gemaakt.

We kunnen hier moeilijk alle namen opnoemen van iedereen die een grote of kleine steen heeft bijgedragen - want we zijn bang dat we iemand over he hoofd zien.

We gaan proberen zoveel mogelijk mensen persoonlijk uit te nodigen, maar om 100% zeker te zijn dat iedereen op de hoogte is:

Zaterdag 23 november - Bungalow Ponderosa - 's avonds (het uur van aanvang moeten we nog bevestigen, maar Lunatics FC speelt die dag om 15 uur in het Nieuw-Wimmekedamsstadion; waar de verschillende clubs van ZeeZicht spelen, moeten we nog opzoeken).

Meer info volgt normaal gezien nog wel.

PS: Omdat de laatste door Lunatics FC gewonnen titel al meer dan een half jaar achter ons ligt, mogen sommige Lunatics dit ook zien als een soort kampioenenbal, maar dan moeten ze wel fris gewassen en geschoren en in kostuum komen opdagen.

Geen opmerkingen: