dinsdag, september 03, 2019

Zaterdag 7 september - Gooma v Lunatics - 15u15

Beste Sportvrienden,

In de tijd toen het bij de Lunatics nog echt plezant was en er nagenoeg alle thuismatchen een forza! was, kon men daarin lezen hoe op het C-veld van Noorse op een winderige maandagavond ooit een legendarische vriendenmatch werd gespeeld tussen Lunatics FC en Gooma United.

Helaas, pindakaas. De Redactie heeft de pijp aan Socrates gegeven en voorlopig is forza! nummer 100 (die al dateert van juli 2015) nog altijd de laatste. Wegens net iets te veel verhuisd om alles nog terug te vinden en nog niet alles gedigitaliseerd, vinden we het verslag van destijds dus niet meteen terug. Waarvoor geen excuses.

Als ik me niet vergis, eindigde dat heldhaftige duel op 3-4 in het voordeel van de bezoekers, maar het is al zo lang geleden dat het ook 1-7, 8-5 of 3-3 geweest kan zijn. Ik stel voor dat we uitgaan van 3-4 dan hebben we meteen een mooi bruggetje (De Brug, nog zo'n tegenstander van weleer) naar onze eerste competitiematch dit seizoen - want het zou mooi zijn om dan ook die uitslag te hebben. "Eddem", oelewappers?

Zaterdag 7 september - 15.15 uur

Gooma (zonder United) v Lunatics

Lunatics verzamelen om 14u30 in de kantine van het Gooma-stadion.

Terrein: Den Appel - A - Elshoutbaan - 2900 Schoten -
Wegwijzer: Den Appel, park Brasschaat, Elshoutbaan 193 2900 Schoten Vanuit Antwerpen volg je de Ring richting Breda en neem je afrit Brasschaat (links houden). Je komt op de Bredabaan en aan de lichten hou je rechts aan, richting Brasschaat. Vervolgens volg je tot midden in het centrum aan de kerk en aan de verkeerslichten draai je rechts af (Miksebaan). Deze baan volg je tot aan de 2de lichten, daar sla je rechts af (Elshoutbaan) en na 800m draai je rechts af (reclame bord Sportoase) en direct terug links, op het einde van deze dreef zie je rechts een voetbalveld. 
 
Kleuren tegenstander:
Trui: Donker Blauw/Roze - Broek: Donker Blauw
 
Forza Lunatics!
 

Geen opmerkingen: