dinsdag, december 11, 2018

Zaterdag 15 december - 15 uur - Amber B v Lunatics

Beste Sportvrienden,

Na een eenvoudige edoch niet te overschatten 6-1 overwinning tegen het slechts met 9 krijgers opdravende Athletico Joh doen de Tikkies nu zaterdag opnieuw een inspanning op de groene grasweg naar de eeuwige roem.

Het volgende obstakel op de route naar aanwezigheid "mejieldebeinde" op de eindeseizoensreceptie van de KAVVV is wederom een vertrouwde naam: Amber. Omdat deze vereniging zo ongeveer elfendertig ploegen heeft aantreden in ons verbond, is de letter achter de naam van nul en generlei waarde, want ze zijn allemaal even sterk.

Wat wel belangrijk is: spelen om 15 uur (hip hip hoera) en - nog veel belangrijker - op een terrein dat gelegen is aan een echte voetbalkantine, zo eentje die misschien wel de strijd met die van SC Leugenberg zou kunnen aangaan. Snik.

Kortom, er is geen enkele reden om thuis te blijven. Werk, examens, een namiddag met vrouwlief in Wijnegem Shopping Center, het moet om 15 uur allemaal wijken voor:

Amber B v Lunatics

En voor wie nog niet lang het wel en wee van Lunatics FC volgt, dat gaat hier door:

Terrein: AMBER - Floralienlaan 111 - 2600 Berchem - 03/827.42.46
Wegwijzer: Van op de binnensingel Antwerpen te Berchem aan de kerk en gebouw AXA, de Grote Steenweg nemen richting Mortsel.De Ring oversteken en aan de eerste lichten rechtsaf (Elisabethlaan). Daarna tweede straat rechts (Koninklijkelaan) en dan derde rechts (Floraliënlaan) indraaien. Vervolgens links de inrit van het Nachtegalenpark nemen en halverwege de weg rechts inslaan, pijlen “Melkerij” blijven volgen tot aan de terreinen.

Forza Lunatics!

Geen opmerkingen: