dinsdag, november 13, 2018

Zaterdag 17/11/2018 - Lunatics v Zwarte Hond

Beste Sportvrienden,

Na een heenronde die we met een beetje goede wil vrij behoorlijk kunnen noemen, beginnen we nu zaterdag aan de terugronde.

En laat dat nu net zijn tegen de ploeg die ons op speeldag 1 onze tot nu toe enige nederlaag aansmeerde: het smakelijk klinkende Zwarte Hond uit het landelijke Easy Woods.

Min of meer toevallig maar hoogstwaarschijnlijk omdat zij ook over een goed elftal beschikken, staan ze samen met Lunatics FC op kop. Alleen het doelsaldo scheidt ons.

Kortom, nu zaterdag om 15 uur in het Nieuw-Wimmekedamsstadion volgt de tweede grote confrontatie op rij:

Lunatics v Zwarte Hond

Verder blijven we daar heel rustig bij, want stress is niet ons ding. Toch niet voor een matchke voetbal zeker...

Belangrijk:
De politie van Ekeren denkt er anders over en heeft onze club per aangetekend schrijven de volgende planning doorgestuurd:

Supporters verplicht verzamelen om 12 uur in café Derby.
Spelers komen om 13u00 bijeen op het vroegere petattenveld van Germinal in de Veltwycklaan, waar de geest van Tante Rita rond zal gaan met een kruik jenever en een kilo pralinen.
Spelersbus vertrekt om 14 uur richting Nieuw-Wimmekedamsstadion, waar men hopelijk tegen 14u15 door de erehaag aan de dreef van het Hagelkruispark geraakt.
Klokslag 14u30 wordt het wedstrijdblad aan de scheidsrechter gegeven.

En de rest zien we wel.

Forza Lunatics!

PS: Even nog serieuzer dan hierboven en met aandrang vermeld: de boetes die de KAVVV uitschrijft voor het afsteken van vuurwerk, Bengaals vuur of wat dan ook zijn hoger dan het bedrag dat we momenteel in kas hebben. Dank om rekening te houden met de grootste nachtmerrie van de Penningmeester.

Geen opmerkingen: