vrijdag, februari 23, 2007

Zaterdag 24/02 Bekerwedstrijd 15:15

Anders dan voorzien werken we onze volgende bekerwedstrijd niet op ons thuisterrein af, maar wel op de terreinnen van de Deurnese Turners. Da's daar waar de daken van de vliegtuighangars waaien, drakenhoflaan geloof ik, iets verder dan de dagbladhandel met de naam van de straat, die wordt uitgebaat door nonkel Jan en Tante Odette, maar die kennen jullie niet. En als ge het nu nog niet weet zijn, hieronder nog eens de wegbeschrijving:
(BTW Wallie en Dejosse geschorst lees ik op de site www.vriendenclubsantwerpen.be.)

Vanaf het rond punt in Wommelgem richting Mortsel rijden en aan de verkeerslichten aan de Carrefour van Borsbeek rechts inslaan, die baan blijven volgen, in de bocht eerst rechts dan links de baan blijven volgen en iets verder aan de linkerkant achter de sporthal ligt het terrein.
Vanuit Mortsel: aan de Carrefour van Borsbeek links indraaien, dan hetzelfde als hierboven. Vanaf de post in Berchem: de Ring oversteken en aan de verkeerslichten schuin links de Gitschotellei nemen, die blijven volgen, dat wordt automatisch Drakenhoflaan/lei.

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat van die schorsingen klopt al de briefwisseling ontvangen en Nico is hiervan ook op de hoogte (maar die is mogelijk niet in het land?)