dinsdag, oktober 15, 2024

Zaterdag 19 oktober - 15 uur - DK Nieuwmoer v Lunatics

Beste Sportvrienden,

Uit doorgaans goed ingelichte bron hebben we vernomen dat de thuisnederlaag tegen De Pelikaan toch een klein beetje van de pot gerukt was. Wel, goed nieuws dan: we spelen komende zaterdag niet ver van den Darm. Nee, ik snap de woordspeling zelf ook niet zo goed, maar enfin:

Zaterdag 19 oktober - 15 uur - DK Nieuwmoer v Lunatics

Een wedstrijd die "DERDE HELFT" uit iedere grasspriet laat sijpelen. Als dat al mogelijk is, ik snap het zelf ook niet zo goed.

Wegwijzer naar de Filodroom, Kroonstraat, 2920 Nieuwmoer: Komende van Brasschaat of van E19 afrit 4 Sint Job in't Goor richting Essen volgen en 1.5 km voorbij de verkeerslichten in Achterbroek rechts af (Darm). Deze straat ten einde rijden en dan rechts af tot in het centrum van Nieuwmoer net voor Cafe De Kroon rechtsaf Kroonstraat). Parking en terrein onmiddellijk links. 

Thuisploeg speelt in groen en zwart, dus op dat gebied is het al gelijkspel. Nee, ook dat snap ik niet zo goed.

Forza Lunatics!

  

zondag, oktober 06, 2024

Zaterdag 12 oktober - 15 uur - Lunatics v De Pelikaan

Beste Sportvrienden,

Na het felbevochten gelijkspel (4-4) op het collegegrasveld van Gooma ontvangen we komende zaterdag de huidige koploper in onze reeks: De Pelikaan. Onze marineblauwe tegenstanders verloren hun openingswedstrijd maar tekenden nadien vijf opeenvolgende overwinningen op. Lunatics FC maakt nog altijd deel uit van het achtervolgende peloton en kan een thuisoverwinning goed gebruiken om zich wat comfortabeler in dat pak te nestelen. 

Zaterdag 12 oktober - 15 uur - Lunatics v De Pelikaan

Forza Lunatics!

dinsdag, oktober 01, 2024

Zaterdag 5 oktober - 15u15 - Gooma v Lunatics FC

Beste Sportvrienden,

Mochten er mensen zijn die denken dat het vorige week erg gesteld was in het Nieuw-Wimmekedamsstadion, 1-5 op onze donder in eigen huis, wees niet getreurd: het kan erger. Met 9 spelers 26-0 op uw kl*ten krijgen, tegen een ploeg met een keeper met 1 arm (da's gene zwans) geen goal kunnen maken, verliezen van de Marktkramers, we hebben het allemaal meegemaakt. Om alles nog wat meer te relativeren: op Gooma hebben we ooit een match gespeeld waar Murphy achter iedere boom van het Peerdsbos leek te loeren. Corner die aan de eerste paal rechtstreeks binnen dwarrelde, keeper en libero die van de ander dachten dat hij een lange bal wel zou onderscheppen (de Gooma-spits kon zijn ogen niet geloven), tijdens de derde helft een cola bestellen. We hebben het allemaal meegemaakt.
Komt dat even goed uit dat we nu zaterdag nog eens naar Brasschaat mogen. Kunnen we de kater hopelijk meteen doorspoelen.

Zaterdag 5 oktober - 15u15 - Gooma v Lunatics FC

Terrein: OSMI VV (B), Kapelsesteenweg 72, 2930 Brasschaat

Wegwijzer: RIJ DAAR GEWOON MET DE FIETS NAARTOE.
Voor de betweters: volg de Ring van Antwerpen/R1 in noordelijke richting. Neem afslag 1-Merksem richting E19/Breda. Voeg in op de E19 richting Breda. Neem afslag 4-St.-Job-in-'t-Goor richting Brasschaat. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor Kapellen/Brasschaat/N121 en voeg in op de Bredabaan/N121. Volg de Bredabaan/N121 en blijf deze weg volgen. Sla linksaf naar de Kapelsesteenweg. Na ongeveer 600 meter vind je bestemming Kapelsesteenweg 72, 2930 Brasschaat aan je linkerhand.

Forza Lunatics!