donderdag, oktober 24, 2013

26/10/2013 13:00 P.S.K. - LUNATICS

Nog maar eens herhalen; Zaterdag om 1 uur spelen op kunstgrasveld te borsbeek Babbe heeft hier net onze rijke geschiedenis in tenues komen afzetten. Een paar aftandse zakken waaronder één met aftandse trainingsballen. Iemand enig idee waar die twee nieuwe matchballen naar toen zijn? K.Borsbeek Sport, Verlengde Schanslaan te Borsbeek. Naar het centrum van Borsbeek rijden, De Robianostraat tot aan de kerk. Aan die verkeerslichten rechts Jozef Reusenslei nemen tot aan de eerstvolgende linkse zijstraat en aldaar rechts de Verlengde Schanslaan indraaien tot aan de parking van de voetbal-en tennisterreinen. Betreft kunstgrasveld.Op dit veld zijn ijzeren noppen niet toegelaten en het is eveneens verboden om op en naast het veld te roken!

donderdag, oktober 17, 2013

Za 17/10 15:00 Lunatics fc - Fc Ecuador

14:15 bijeenkomen Beste op tijd komen want de plaatsen zullen duur verkocht worden. Van volgende personen niks gehoord, dus we veronderstellen dat ze er allemaal kunnen/zullen zijn. AUB hieruit niet besluiten dat we toch met genoeg zijn en dat je toch maar de luie zetel verkiest. Lijst hieronder is een beetje wishful thinking. Nico, T1 Minki, terrreinafgeaardigde Doudou JVDW (uiteraard) Tom Dejosse Steve Yannick Cunnings Matte Snake Robin Weurtol Toppie Jos Dave Andy (o.v.) Babbe Koen Wallie Jany Milan Michel Iemand vergeten?

donderdag, oktober 03, 2013

5/10: 15:00 Lunatics – Reunion Merxem

Voor één keer op terrein Ponderosa aan de Monnikenhofstraat te Berendrecht. Nadien BBQ, vlees meebrengen voor de paddestoelen wordt gezorgd dacht ik. Meer info volgt misschien. Kan er jammer genoeg niet bij zijn.