donderdag, maart 31, 2011

15:00 LOS AMIGOS - LUNATICS

14:15 verzamelen

Vorige week maar 9 spelers en met 11-0 verloren. AUB deze keer uw kat niet meer sturen.

de week erna, alle speelgerechtigde spelers die niet mee gaan skiën, zeker komen. Laatste wedstrijd en normaal volk genoeg om een deftige ploeg op te stellen.
(Blauwers, Iggy, Weurtel, Dave, Davy, Kenny, Wout, Ben, Choppe, Steve, Arne, Robby, Juan, Kris, Andy (nog één keer), Jani, Wallie (voor één keer), ....)

Mijn seizoen is voorbij wegens blessure.

TERREIN : terrein Umicore aan Fort 8, Schansstraat Hoboken. Komende van Antwerpen de A12 (Antwerpen / Boom / Brussel) nemen, naast de viaduct blijven. Voorbij de voormalige rijkswachtkazerne rechts de J. Moretuslei nemen, helemaal teneinde tot voorbij Schoonselhof.
Aan de verkeerslichten met de St. Bernardsesteenweg en de terminus van de tram 24 rechtdoor rijden. Na ongeveer 800 m. links de bordjes "Sportinstellingen" volgen. De Schansstraat volgen en na 500 m.ligt het terrein rechts van de baan.

donderdag, maart 24, 2011

OLYMPIA SPORT - LUNATICS

Nu zaterdag om 15:00

Kan niet: Pai, Rudi
Kan wel:

Wie kan er allemaal wel.

Terrein:
Jeugdterrein Groen Rood Katelijne, Borgersteinlei St.Katelijne Waver
Antwerpen-Brussel E19, afrit Mechelen Noord nemen. Richting Mechelen en na 700 m. rechts richting St.Katelijne Waver. Altijd blijven volgen en na 5 km. aan een T kruispunt rechts nemen richting Mechelen-Pasbrug. Daarna vierde straat links aan wegwijzer Pasbrug. Terrein bevindt zich na 300 m. aan de rechterkant.
Lokaal : De Vijfhoek 015 55 24 25

zondag, maart 13, 2011

Mijn excuses

Mijn excuses voor mijn optreden gisterenavond. Weet niet hoe het kwam maar vermoed dat de toelating om even voordien met een muis te spelen er voor iets tussen zat. Heb net met Leugenberg gebeld, tot einde seizoen willen ze me niet meer zien. Kan ik begrijpen.

vrijdag, maart 04, 2011

Za 05/03/11 Lunatics - Olympia

nie vergeten om morgen te komen sjotten. 16:00 begint de wedstrijd.

Voor alle fans, de website is terug online.

Te bezoeken via:

http://www.lunaticsfc.be of http://www.lunaticsfc.net

De forza's zijn nog niet beschikbaar via deze weg. Verwijzen nog naar een Tiscali ding van in den tijd dat de beesten nog spraken.