donderdag, februari 26, 2009

Za 28 feb. AC De Heide - Lunatics FC

Om 15:00 spelen in Hollands Putte. 14:15 verzamelen.

Terrein: Sportterrein De Buizerd te Putte (NL).

Komende vanuit Antwerpen: neem de Antwerpse Ring richting Nederland, volg dan de A12 Bergen Op Zoom. Neem afrit Stabroek en sla rechtsaf. Rij steeds rechtdoor door het centrum van Stabroek tot je op een groot kruispunt komt. Sla hier linksaf (Ertbrandstraat) richting Putte. Je steekt even verderop de Belgisch-Nederlandse grens over. 1 kilometer verder aan de rechterkant ligt een benzinestation (TinQ). Vlak daarachter rechtsaf de Koppelstraat indraaien. Ongeveer 500m verder liggen rechts de terreinen.

maandag, februari 23, 2009

Groeten van het baskeland

Dag iedereen, ik hoop alles is goe met jullie daar en het koue belgie!! Wij zullen ons terug zien en de zomer, want "mijne" ploeg "CF Ibaigane Bar 08" gaat er deelnemen en het tornoi en sauerkrautland op de Schwäbische Alb !! Si Si SI!!!!!!!! Dus "warm anziehen!!" Want wij gaan natuurlik niet naar Kartoffelland om van Würste, Sauerkraut, Brezeln en Bier te genieten, wij willen het tornoi gewinnen !!! Ik denk wel, wij hebben een groote kans!
Wij spelen nu al een jaar samen, en en het eerste jaar zijn wij eerste geworden en opgestegen naar de volgende klassement, het is wekliswaar futbol 7 !!!
Dus hier alles goe, Zuhaitz groiet en groeit en wij worden ouder en ouder, jajajaja. Tops heb ik al een mes niet gezien, maar ik heb gehoort dat hij naar Belgie afkomt om en Duvel te proberen !
Ik zal nu ook graag en Duvel pakken, stoemme....
De groeten aan iedereen en tot de volgende keer , Zwiebel

dinsdag, februari 17, 2009

Maandag 23 februari TOCH GEWOON TRAINING

Jawel. De Marktkramers geven forfait, tis te zeggen, de boilers zijn kapot. Er kan deze maandag dus niet worden gevoetbald. Allez, we zouden wel kunnen voetballen, maar niet douchen.

Rudi (van de Markt) stelde dan voor om op 6 april te spelen. In Deurne. Ik heb bevestigd. Skiverlof begint pas paar dagen daarna zeker?

Dus ik stel voor om maandag gewoon te trainen op Leugenberg. Anders moest ik nog met Jef of zo bellen, zien of kantine Leugenberg open kon, genoeg volk, tenues, allez heel den battaclan om vriendenmatch bij ons te organiseren.

vrijdag, februari 13, 2009

14/02/09 Lunatics FC - Bar Du Port 16:00

4 uur spelen, 15:15 verzamelen.

woensdag, februari 11, 2009

Pogo - nu zaterdag

http://www.youtube.com/watch?v=1LA2DbwXJoo

nie twijfele, gewoon doen

dinsdag, februari 03, 2009

Toernooi Stuttgart - uitnodiging ontvangen

En euh, ik heb onze deelname maar meteen bevestigd (plus gezegd dat ze voor veel Schnapps moeten zorgen). Hier antwoord van Jan (Kettenmann) op vraag van Wessex:

"Yes I can. It will start on Friday, July 31 2009 in the evening. It will end on Monday, August 3 2009 in the morning. There'll be very little sleep in between. And we'd be happy if your team will come. So please tell us as soon as possible if you can make it.

See you soon

Jan for ICE Neckarstrasse + ASV Filderstadt

PS: The tournament will be held in Gaechingen, about 40 km east of Stuttgart, not far from Steinhilben, for those who remember ..."

Mijne Mappy zegt: 603 km. Peuleschil.

Het naseizoen - de eerste binnenlandsetoernooiaanvragen

Zaterdag 2 mei - Noorse 6-a-side; volgens mij is onze deelname al door Marleen bevestigd? Of vergis ik mij...?

Zaterdag 9 mei - 30-jarig bestaan SOK Zilverenhoek; uitnodiging ontvangen via sms van T2; bij mijn weten is onze deelname nog niet bevestigd, en euh Jan... is dat 6- of 11-a-side?

Zaterdag 16 mei - Ossla-Rozemaai 6-a-side; ook een klassieker, maar vorig jaar niet aan deelgenomen; onze deelname nog niet bevestigd

-> Tot hier toe wordt er competitief gevoetbald tot en met 25 april; daarna zou het dus 3 weken toernooi kunnen zijn.

En wat mezelf betreft: ik betwijfel of ik op 1 van de 3 aanwezig ga kunnen zijn.