donderdag, januari 29, 2009

3 uitgestelde matchen - iedereen lezen en indien mogelijk reageren aub

De match op AC De Heide wordt nu gespeeld op zaterdag 28 februari, om 15 uur. In Nederland, iedereen weet het wel zijn zeker.

Blijven er nog 2 uitgestelde matchen: Vogelvrij op Leugenberg en De Brug in Wilrijk. Die zijn als volgt gepland door het verbond:

Vogelvrij - 18 april
De Brug - 25 april

Marleen heeft aan Vogelvrij en verbond voorgesteld om op 21 februari op Leugenberg te spelen, om 13u30. Antwoord van verbond: "Laatste twee speeldagen zouden in principe globaal moeten gespeeld worden. Indien deze datum echt voor jullie niet kan moet je inderdaad met Vogelvrij afspreken voor een andere datum en zou ev. 21.02 kunnen, maar anders blijft de match op 18.04."

-> Wat betekent dit concreet? Dat we die matchen eigenlijk wel op 18 en 25 april moeten afwerken, tenzij we met een goede reden afkomen dat we op 18 april echt niet kunnen voetballen. "Skiverlof" wordt door het verbond gewoonlijk niet aanvaard als goede reden, dat weten we uit ervaring (en ze hebben daar ergens wel een punt ook).

DUS: geraken wij op 18 april aan voldoende volk om Vogelvrij partij te geven?
-> Wie er die dag zeker kan zijn, antwoorden aub. En bespreek dit nu zaterdag ook met de e-maillozen.
OF: hebben wij echt geen goede reden om niet te kunnen voetballen? Uitnodiging voor buitenlands toernooi, huwelijksfeest in Thailand, ... misschien zie ik wel iets over het hoofd...

Geen opmerkingen: