zondag, juni 29, 2008

Luna Tic Tac Tournament - voorstelling andere ploegen

Mocht iemand zich na al die jaren iets herinneren van de andere deelnemende ploegen waarvan hij/zij zegt: dat is zeker het vermelden waard... aarzel dan niet om dat aan de redactie van het programmaboekje te laten weten. We hebben hen gevraagd om ons een stukje tekst en eventueel ook foto van henzelf te sturen, maar a) mocht dat er niet van komen en b) eventueel als aanvulling kunnen we altijd input gebruiken.

Bij voorbaat dank voor uw talrijke reacties.

Asser bei Jeanne...

... gene koffie is, gaan we wel bij de buren ene drinken.

Hierbij een vriendelijke vraag aan alle fanatieke GBA-fans onder de Lunatics (we weten da ge der zijt, ge moet u nie wegsteken) om een verslagje te maken voor de volgende forza! (datum van publicatie 15.08.08) van hun trip naar Neftsji Bakoe in Azerbeidzjan in de Intertoto Cup.

Om Patje Blaavers, Kielse Rat par excellence, te citeren: het moet niet altijd over Liverpool-trips gaan, want dat is toch maar van: we vertrokken, dronken ons zat, zagen bijna een stuk van de match, dronken ons nog zatter, gingen naar huis en kotsten op het werk heel den boel onder. Dat laatste is trouwens gelogen.

Stel ons astemblift niet te teleur, of wij zullen genoodzaakt zijn u het eerstkomende jaar flink belachelijk te maken. Niet dat dat echt nodig is, maar toch.

zaterdag, juni 28, 2008

Het is begonnen

Op 24 juni jongstleden is de oprichting van vzw Lunatics verschenen in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, zie link:

http://www.ejustice.just.fgov.be/tsv_pub/tsv_sum_a_n.htm

Rechtstreeks gevolg: de maatschappelijke zetel heeft al 2 reclameblaadjes in zijn bus gehad:

1. van Viking Direct, t.a.v. de Aankoopverantwoordelijke
Hebben wij kantoormateriaal nodig? Van plakbriefkes over pennen en gommen tot kasten en printers. 'k Zal het doorgeven aan de Technisch Coördinator.

2. van het Vlaams Studie- en Documentatiecentrum voor vzw's
Die ons willen 'helpen' om een goeie vzw te zijn, bv. hulp bieden om een dossier over te maken aan de Rechtbank van de Koophandel. Volgens mij is dat al gebeurd en mogen ze hun aanbod en hun reeds bijgevoegde overschrijving van 95 euro steken waar de zon niet schijnt.

Konden we niet in de Statuten opnemen dat de heer penningmeester, woonachtig op en vaak liggend in de maatschappelijke zetel dergelijke onzin niet wilt ontvangen? Seks, voetbal, drugs en rock n' roll tot daar aan toe. Kantoormateriaal pikt toch iedereen gewoon op zijn werk zeker. Al keken ze overtlest wel verbaasd op toen ik uit Antwerpen-Centraal wegreed met een printer vanachter op mijne vlauw.

woensdag, juni 18, 2008

Zondag 8 pm vergadering over toernooi

Op de boerderie, iedereen welkom, eigen drank meebrengen + een pillamp (agge wilt gon kakken)

Belangrijke vergadering want hoog tijd om laatste knopen door te hakken.

Bijv. toastjes met kip-curry of champignon à la Jany voor de openingsreceptie, Porto van 10 of 20 jaar oud bij het kampvuur (binnen) en wie presenteert de playbackshow?

dinsdag, juni 17, 2008

Boodschap aan alle Kielse ratten

Klik op:

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/default.stm

en kijk naar titel link onder "Scottish Premier".

Die titel is er niet ter ere van Emile Zola (nie da Kielse ratten enigszins vertrouwd zouden zijn met Franse auteurs of enige vorm van socia

Boodschap aan alle Kielse ratten

Klik op:

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/default.stm

en lees dan de titel onder "Scottish Premier".

Hoogstwaarschijnlijk ter ere van Emile Zola (niet dat Kielse ratten enigszins vertrouwd zouden zijn met Franse literati of vormen van socialisme).

Wie zich afvraagt waarom ik dit post, goei vraag, ik weet het zelf niet. Waarschijnlijk nostalgie. Rood-geel.

Allez Tubise!

maandag, juni 16, 2008

Freiburg...

... wat moet ne mens nu antwoorden?

Hallo Nico!Wollt mal fragen, ob Du schon weist, wieviele Leute von Euch zu dem Spiel kommen wollen.Abends wird es Essen, Trinken ein Konzert und DJ geben.Schlafplätze werden wir für Euch organisieren, müssen nur vorher wissen , wieviele...Viele Grüsse,Patrick

Nico: mijn goesting is eerlijk gezegd ook een beetje over.

donderdag, juni 05, 2008

Geen uitvluchten meer

http://www.decathlon.be/NL/the-kage-28332903/

Vandaag 2 exemplaren gekocht. Gedaan dus met "was't goal of nie?".

Als ik maandag op 't petattenveld geraak, kunnen ze worden ingewijd. Ja tis voetbal op tv en misschien veel werk op 't werk en afgelopen maandag was er ook maar 2 man, dus we zullen wel zien.

Enfin, we zijn 2 doelen rijker en de kleine kas 50 euro armer (promotie). Geen factuur voor vzw in oprichting gevraagd, die reflex moet blijkbaar nog worden ingebouwd.

Pronostiekse

Roemenië wint van Polen in de finale:

http://www.the-onion-bag.com/euro2008/100yards.php

zondag, juni 01, 2008

vzw Lunatics - Verslag beslissende vergadering

vzw Lunatics – Beslissende vergadering

vrijdag 30 mei 2008, ten huize van de toekomstige Maatschappelijke zetel

1. Aanwezig: Sammy, Wim, Tine H., Marc S., Rudi, Chris K., Marleen, Peter DB, Jan VDW, Dirk M., Nico,
Verwittigd: Iwein

2. Na introductie door Nico over voorbereidingsvergadering op 21 mei en uiteenzetting van pro’s en contra’s, leest hij een voorbeeld van statuten voor, dat ondertussen door alle aanwezigen wordt besproken. Is dit voor ons van toepassing? Hoe zouden wij dat invullen? Enz.

3. Na voorlees- en besprekingssessie besluit Chris K. om eens na te kijken wat een huishoudelijk reglement zo al kan inhouden. Hij zal ook controleren of we eventueel nog subsidies voor het toernooi deze zomer kunnen te pakken krijgen. Hij zou dit op maandag 2 juni al weten te melden.

4. Stemming:
JA, we gaan ervoor: 9 stemmen
NEE, we doen het niet: 0 stemmen
ONTHOUDING: 2 stemmen
Besluit: we richten een vzw op. De praktische invulling vindt u in de punten 5 t/m 8.

5. De maatschappelijke zetel wordt gehuisvest op het adres van Nico.

6. De Raad van Bestuur bestaat uit:
Voorzitter: Wim Daems
Ondervoorzitter: Iwein Daems
Secretaris: Marleen Verwimp
Penningmeester: Nico Van Dyck
Technisch coördinator: Peter De Bruyn

7. De Algemene vergadering bestaat uit:
a) de leden van de Raad van Bestuur
+
b) volgende stemgerechtigde leden: Dirk Myncke, Marc Schellekens, Tine Helderweirt, Rudi Baccarne, Chris Konings en Sammy Clymans.

8. Marc en Tine werken zo snel mogelijk de statuten van vzw Lunatics uit, die dan door de leden van de Raad van Bestuur zullen worden nagelezen, goedgekeurd en gehandtekend.