vrijdag, februari 29, 2008

Za 01/03 Lunatics FC - Gilsboys 16:00

Op de valreep. De pili heeft het druk. Zorg dat je er bij bent. Voor de skieers en boarders, na de wedstrijd is er afgesproken om af te spreken hoe we gaan afspreken.

woensdag, februari 27, 2008

Vergadering met FC Zeezicht woensdag dinges feb

ben datum even kwijt, maar het volgende is beslist:

den Dua schupt de protput
en
verder doen Matte en Wouter (van 't Zeezicht) alles

voor de rest klappen we gewoon verder

donderdag, februari 21, 2008

Toernooi Freiburg weekend 5-6 juli

Hallo Nico!

Wie gehts?

Unser Turnier findet dieses Jahr an dem Wochenende 5.- 6. JuLi statt.

Wir verschicken aber wie immer die offiziellen Einladungen später noch.

Wir hoffen, der Termin ist gut für Euch.

Unser Platz wurde von Wildschweinen verwüstet und es musste ein Zaun gebaut werden, der Platz muss jetzt erst neu gesaet werden, aber bis zum Turnier wird er wieder gut sein...

...

Sabrina

Boodschap van Nico: ich zal maar sagen, dass die Loennetiks wieder dabei sein werden... Bijna 4 maand op voorhand... We gaan hier ne prijskamp aan vasthangen: wie tegen 4 juli kan raden hoeveel keer aan Nico gevraagd is "wanneer is 't precies toernooi in Freiburg?", krijgt na de eerste match alginder van Nico ne Fürstenberg. Da's beloofd.

Za 23 feb 15:00 Vogelvrij - Lunatics FC

Drie uur spelen, 14:15 dus daar zijn. En daar dat is achter Dejosse zijnen hoek, nl. Sportcentrum Het Rooi , achter het stadion van Berchem Sport.

Zo geraak je er:
Ingang aan het Rooiplein 2 te Berchem. Terreinen achter restaurant Park West en Taverne Ter Weyde. Langs R11 (expressweg) naar Groenenborgerlaan, deze teneinde rijden tot aan de Grote Steenweg. Oversteken naar Fruithoflaan en volgen tot Oogstraat, op dit kruispunt links inslaan naar Rooiplein.

woensdag, februari 20, 2008

Vergadering 't Wijkfeest 2008 (bij den Broekie)

Ergens tijdens het weekend van 23-24 februari, wederom Op de boerderie. Iedereen welkom. Breng drank mee. En een pillamp agge wilt gon kakken.

Vraag aan de heer Wortel: wanneer past het u het beste?

zondag, februari 17, 2008

Lunatics FC - Patriots 3-1

Lunatics FC is toch weeral zeker voor een half jaar of zo, de ploeg van de polder. De ploeg van 't stad is nog altijd den Antwaarp, geen kat die daar aan twijfelt, maar de poldertrots dient elk jaar opnieuw beslecht te worden. Patriots kwam nogal magerkes voor de dag en lunatics profiteerden hiervan voluit. Veel volk, met traktors kwamen ze van heinde en verre, zag lunatics al snel 2-0 uitlopen. 2x de pili nog wel, en dat ben ik zelf. Eentje op aangeven van Adri, eentje op aangeven van Patriots geklungel. Aansluitingstreffer van Patriots maakte het weer even spannend, maar een droge mooi geplaatste vrije trap van Sammy zorgde voor een 3-1 overwinning.

vrijdag, februari 15, 2008

Za 16/02 Lunatics FC - Patriots 16:00

T1 drukte maandag nog eens op het belang van deze wedstrijd. Den trots van de polder staat op het spel. 15:15 bijeenkomen.

donderdag, februari 14, 2008

Uitnodiging van Club BP

Hey Lunatic,

Ons 5-a-side tornooi zal dit jaar doorgaan op zaterdag 10 mei

Er is massa's eten en sloten drank voorzien

Het zou tof zijn mochten we jullie kunnen begroeten.

Kan je eens rondhoren?

Groeten,

Jeffrey

donderdag, februari 07, 2008

't Wijkfeest 2008 (bij den Broekie) - Entertainment

Zijn er al vrijwilligers om deze organisatie op hun schouders te nemen?

Heb een vraag ontvangen van iemand die plaatjes wil komen draaien en ik zou die vraag graag doorsturen via mail.

Zelfde persoon zoekt ook ploeg om in goal te staan. Ploeg waarvoor hij nu uitkomt, staat bij ons op reservelijst. 't Is ne goeie, ooit trofee gewonnen. Of hij goei plaatjes draait, weet ik niet zeker, hij draaide vorig jaar in de cocktailtent maar als ik daaraan denk, zie ik alleen CAN CAN CAN CAN CAN GIRLS, stockings en lange benen en tongendraaien.

Zaterdag 9 feb - zaalvoetbal

De Loco-Voorzitter heeft de zaal in Kapellen vastgelegd voor een spelleke "probeer uw knieën en enkels niet te verdraaien" en drinkt daarna ne goeien Trappist want de pils trekt daar op niks en misschien komen die van de Noorse wel mee ballen en klappen over 't toernooi.

Om 5 pm, dus 17 uur in de zaal.

Alternatief:
3de afd.B : Kid Boys – Atlas Copco

;o)

woensdag, februari 06, 2008

Matchverslag Lunatics FC - Club BP

Staat te lezen op de website van Club BP
Een verslag van de derde helft ligt moeilijker, want niemand schijnt er nog iets van te herinneren. Die van BP eisen in ieder geval de overwinning op. Dat is dan de eerste keer dat wij daar puntenverlies lijden.

dinsdag, februari 05, 2008

Geen uitstel voor skiverlof

Zoals afgelopen zaterdag afgesproken na de match, wordt er dus geen uitstel gevraagd om te gaan skiën. Ook niet om te gaan snowboarden.

vrijdag, februari 01, 2008

Uitnodiging toernooi Ossla-Rozemaai

3 mei, Put

bekend van alle jaren

lottiet wete agge iet te zeggen et

Skiën, uitstel en zo

Toeval of niet, maar het voorwoord van mijnheer Van Bouwel, voorzitter afdeling voetbal KAVVV, in Skoor numero 10 is hier nagenoeg volledig aan gewijd. Te veel om hier over te typen en ik kan hier niet scannen, dus doe mij er astemblift deze zaterdag voor, tijdens of na de match tegen Club BP aan denken dat ik het laat lezen. Zeer interessant. Voor wie maandag op de markt met mij aan de toog stond: ge weet al wat er te lezen is.

Za 2/02 16:00 Lunatics FC - Club B.P.

We spelen thuis - Wimmeke Dams stadion (alle tickets uitverkocht. ...).
Match begint om 16:00 dus om 15:15 aankleden, goed opwarmen en de topper mag beginnen.