vrijdag, augustus 29, 2008

Aangesloten maar niet verzekerd (*)

(*) maar nog wel aanwezig op de achterflap van de forza! want kaart nog altijd in orde

Prince Boateng
Robby Campo
Simon Dillen
Raf Huybrechts
Robby Smet
Lorenzo Tiné
Ali Uluçay
Gunther Van Goethem
Jerry Vantournhout

Van deze spelers wordt geen lidgeld gevraagd, want ze worden bij 't verbond niet verzekerd.
Wie bezwaar heeft dat hij op deze lijst staat, laat iets weten, komt trainen en brengt 's zaterdags shoes mee.

Van alle andere aangesloten leden, wordt lidgeld gevraagd.

1 opmerking:

De brave soldaat Svejk zei

Rechtzetting voor mensen die de forza! echt lezen:

Niet alle "aangesloten maar niet verzekerde leden" staan op de achterflap.

Anders wordt het puzzelen misschien te moeilijk.

Beetje stom om hiervoor alleen een reactie te plaatsen, dus misschien nog dit - of zou ik daar een afzonderlijk puntje van maken? - ach wat, boter aan u gat.

Als mensen na forza! 91 ook graag een nummer 92, 93, enz. zien verschijnen, dan roept de redactie hierbij alle leden op om ook eens de handen uit de mouwen te steken. Voornaamste gevraagde hulp is schrijven van matchverslagen. Niet aarzelen, gewoon doen, zou ik zeggen. Niet denken "den dieje zal da wel doen", want "den dieje" doet ook al wel eens graag iets anders, of "den dieje" denkt "den andere zal 't wel doen" enz.

Er mag ook nog altijd iemand zich kandidaat stellen om de verdeling onder de leden en abonnees dan op zich te nemen. Al is al eens geopperd om de forza! voortaan enkel nog virtueel de wereld in te sturen.

Misschien dingen die nog eens op de algemene vergadering kunnen worden besproken, maar wanneer gaan we dat doen? Ik zou zeggen: na de evaluatievergadering van 't toernooi, maar daarme zou ik wachten tot Rudi terug is van zee en we misschien al wat zicht hebben op gescheurde broek, break-even, kleine winst of megaschandalige opbrengst. Dus dat kan nog even duren. M.a.w. kandidaten - aarzel niet.