zaterdag, mei 24, 2008

vzw Lunatics? - serieuze oproep en vraag

Woensdag jl. zijn Iwein en Nico naar een vergadering geweest waar ons door iemand van 't Staaaaaaaaaaaaaaaaaaaad werd uitgelegd welke stappen moeten worden ondernomen om over te stappen van het statuut "feitelijke vereniging" naar het statuut "vzw".

Om een (erg) lange uitleg kort te maken: het zou voor iedereen die is aangesloten bij Lunatics FC wel eens interessant kunnen zijn om hier werk van te maken. En werk zal het zijn, toch zeker in 't begin, want er moet een en ander in orde worden gemaakt en het is allemaal erg officieel en iets voor Pietjes Precies.

Om nog iets korter te gaan: tegen 1 juli zouden wij onze aanvraag tot "oprichting vzw" bij de Kamer van Koophandel moeten binnenbrengen. Dat is nog haalbaar, als we er nu werk van maken.

Om lange discussies en mails te vermijden, stel ik het volgende voor:

iedereen die hierin geïnteresseerd is (graag minstens - maar niet alleen -het voltallige bestuur aanwezig), komt bijeen en beslist:
a) of we hiermee doorgaan
en
b) indien a) positief wordt beantwoord: hoe we dat dan doen (statuten, enz.)

Mijn huis staat voor u open. Ik stel volgende vrijdag, 30 mei, om 21 uur, voor. Wie bier wil drinken, brengt dat best zelf mee.

Geen opmerkingen: