woensdag, februari 06, 2008

Matchverslag Lunatics FC - Club BP

Staat te lezen op de website van Club BP
Een verslag van de derde helft ligt moeilijker, want niemand schijnt er nog iets van te herinneren. Die van BP eisen in ieder geval de overwinning op. Dat is dan de eerste keer dat wij daar puntenverlies lijden.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

06/02/08 GVA - Metropool

KAVVV - Voetbal

Club BP is aan een opmerkelijk parcours bezig in de tweede afdeling A. Vorig weekend kon de club al kampioen spelen, maar voor het eerst dit seizoen lieten aanvoerder Jeffrey De Roeck en co punten liggen.

"We wonnen de eerste vijftien wedstrijden en mits winst op het veld van Lunatics en puntenverlies van eerste achtervolger Thamonit El Fath waren we nu al kampioen", aldus De Roeck, die er ook al lang bij was toen Club BP nog in het KSAH speelde.

"We speelden daar twee jaar op rij kampioen, maar toen we naar de hoogste afdeling promoveerden, hebben we besloten om in een ander verbond aan te treden. Dat werd het KAVVV en zowel in vierde als in derde speelden we al meteen kampioen. Dit seizoen ziet het er ook goed uit, zodat sir Jan Van Bavel, onze coach, de champagneflessen al mag bestellen," knipoogt De Roeck, die ondanks het gelijkspel tegen Lunatics samen met zijn ploegmaats toch nog een memorabele prestatie neerzette na afloop van de partij.

"De spelers van Lunatics ginger er prat op dat ze de derde helft nog nooit verloren hadden. Daar hebben we afgelopen zaterdag dus verandering in gebracht. Onze groep hangt heel goed aan elkaar, zowel op als naast het veld. Dat vormt voor een groot deel de basis van onze successen." (JP)

Pele zei

De meningen over die derde helft blijken toch verdeeld te zijn. Probleem is dat de lunatics waarnemers zich niet meer herinneren hoe dit is afgelopen. Misschien dat Jef van de kantine uitsluitsel kan geven. Ondertussen wordt nagedacht door het bestuur van Lunatics FC om een gerechtelijke procedure te starten, een recht van antwoord, een lezersbrief, ...

Anoniem zei

3de helft gewonnen my ass.
Het laatste beeld op mijn celebrale harde schijf was een lege kantine met een " lichtjes " beschonken T1 met nog een volle duvel in de hand. Van enige BP'er was er toen al in geen kilometers iets te bespeuren.
In hun broek zullen die wel de 3de helft gewonnen hebben maar niet in ONZE kantine.

Schol.

De brave soldaat Svejk zei

Svejk is het - nog maar eens - volledig, maar dan ook volledig eens met de Voetbalkenner.

Anoniem zei

Als T1 ondertussen 3 keer tegen de grond gaat telt hij niet meer mee! ;-)

De brave soldaat Svejk zei

3x?

Ik ken T1 redelijk goed en ik moet u zeggen dat ik uit betrouwbare bron weet dat het bijna een jaar geleden is dat hij in een etablissement in barcelona 3x middels een dubbele flikflak achterover sloeg. Heeft hij dat afgelopen zaterdag herhaald? Dan is het pas echt ne krak.