zaterdag, januari 05, 2008

Lunatics trip to Liverpool weekend of April 12

Beste sportvrienden,

Er is een vriendenmatch georganiseerd tussen Irregulars FC en Lunatics FC, ergens te plannen tijdens het weekend van 12 april, in Liverpool.

Waarom "ergens te plannen" en nog geen vaste datum? Omdat het tegenwoordig met Skyjacked games en nu ook Ierse zender Setanta en maandagavondmatchen moeilijk te zeggen is of een match echt wel doorgaat op de vooropgestelde zaterdag. Vermoedelijk zal de match Liverpool - Blackburn wel doorgaan op zaterdag 12 of zondag 13 april. Maandagavond 14 april is onwaarschijnlijk, omdat op 15 april de Hillsborough-tragedie herdacht wordt en omdat spelen op de 14de 's avonds voor veel fans begrijpelijkerwijze niet in goede aarde valt. Of de clubleiding en de tv-moguls daar ook zo over denken, valt nog af te wachten.

Anyway - wie gaat er mee?

Let us know. Dan kunnen we denken aan slaapplaats enz. Vluchten vastleggen en ferry's boeken kan altijd nog, maar ge weet: hoe langer da ge wacht met easyjet, hoe duurder het soms wordt. Misschien geen slecht gedacht om vrij vroeg iets te boeken van bvb. vrijdag op en maandag af. Dat moet iedereen maar voor zichzelf uitmaken.

Laat iets weten.

Geen opmerkingen: