zondag, december 16, 2007

Gewonnen, zwaanstnanie

Jawel, en van die laatste plaats verlost. Verdiende overwinning, eerste helft betere kansen voor lunatics FC, maar geen doelpunten. Tweede helft, na 10 minuten 0-2 voor via Robin uit een hoek die even scherp was als de doepuntenmaker zelf. Goe bezig Robin. Tweede goal via de onvermijdelijke Kenny, als ik me niet vergis, het gaat allemaal te snel voor mijn oude knoken. Leuke binnenkomer van Iwein junior, die alle respect al verdiende met een fraai buitenkantvoetpoging die maar nipt overging en de 0-3 tegen de netten prikte met een Peter de Bruyntje. Zwischen die beinen, jawohl. 0-4 werd gepresenteerd door het gekende gewroet van Steve. Bal komt in de voet van Pélé, die uiteraard weeral(????) iets magistraals uit z'n veel te dure shoes toverde. Lob die evengoed richting het nabije olympische stadion had kunnen vliegen geraakt als bij wonder toch richting doel.
Nie vergeten dat volgende week ook sjot is, thuis tegen JC Kaddish, om 16:00, voor de 1/16 finales van de Beker van de Voorzitter.