maandag, februari 26, 2007

Deurnese Turners B - Lunatics FC : 2-1

Luna's werden vandaag serieus bestolen door scheidsrechterlijke beslissing. 2-1. Vergissen is menselijk. En zelfs Zidane die vandaag ook nog eens tegen een balleke trapte voor nen hoop uitzinnige Thaise fans, was maar een mens. Hoewel daar toch effe over te twijfelen viel in de halve finale tegen Brasil van het WM van vorig jaar. Ik val in herhaling ik weet het maar dit blijft magisch. Enjoy. http://www.youtube.com/watch?v=XLLSnH7vDGs&mode=related&search=

Een ander soort magie kregen we na de wedstrijd voorgeschoteld door Daan die op een zeer vernufte wijze de identiteitskaarten van de spelers weg toverde.

Matchverslagske met dank aan Breughel die even geen berichten meer kan posten. Ook voor de anderen die hier al eens een berichtje willen posten, je moet terug een e-mailadres aan je profiel toevoegen. 't Is allemaal de schuld van Google ... Ze hebben blogger overgenomen en je zou er als gebruiker niks van mogen merken. Goe gelachen, nog niks als miserie mee gehad. Voor de rest zullen we maar nie al teveel klagen over google zeker.

Geen opmerkingen: