maandag, november 27, 2006

Deurnese Turners - Lunatics FC 3-1

't heef weer niet mogen zijn. Eerste helft met de wind in rug stonden we nog 0-1 voor, maar tweede helft kwamen we er niet echt meer aan te pas en genoot DT volledig van het strakke windvoordeel. Strak windje stond er wel degelijk, de daken van de aanpalende vliegtuigloods vlogen zelfs de lucht in. Meer valt er niet te zeggen over deze wedstrijd. In Deurne Noord is't leuker dan in Deurne Zuid, dat wel.

zaterdag, november 25, 2006

Do we need a sponsor?

Als het den deze is, mag het voor mij:

http://www.genmay.com/showthread.php?t=693563

Filmpje was zaterdag op Football Focus te zien. Gewaaaaaaaaaldig.

Belangrijke oproep

Maandag iedereen komen trainen alstublieft.

We moeten eens klappen.

Deftig.

Over een paar dingen.

In de kleedkamer.

Of in de kroeg.

Ge moet nie bang zijn.

Niemand overboord.

Gewoon effe koppen bijeensteken in verband met een paar dingen.

Vraag van EVA

Niet de dochter van... maar EVA, de organisatie:

Volgend jaar vieren wij onze 25ste Kattenbergse Rommelmarkt;
We denken eraan om daar een feestelijke editie van te maken, mogelijks met wat optredens.
Maar de draagkracht met de medewerkers van EVA-centrum zit tijdens zo’n rommelmarkt al op zijn maximum.
Iets extra organiseren vraagt extra medewerkers. Zouden jullie met de Lunatics het zien zitten een deelactiviteit op jullie te nemen? Kunnen we daar eens rond samenzitten?

Groetjes

Piet en Frie

vrijdag, november 24, 2006

Za 25/11 13:30 Deurnese Turners - Lunatics FC

13u30 spelen, dus 12u45 verzamelen in de kantine van…de Deurnese Turners zelve, Drakenhoflaan/lei 160, Deurne. Vanaf het rond punt in Wommelgem richting Mortsel rijden en aan de verkeerslichten aan de Carrefour van Borsbeek rechts inslaan, die baan blijven volgen, in de bocht eerst rechts dan links de baan blijven volgen en iets verder aan de linkerkant achter de sporthal ligt het terrein.
Vanuit Mortsel: aan de Carrefour van Borsbeek links indraaien, dan hetzelfde als hierboven. Vanaf de post in Berchem: de Ring oversteken en aan de verkeerslichten schuin links de Gitschotellei nemen, die blijven volgen, dat wordt automatisch Drakenhoflaan/lei.

woensdag, november 22, 2006

Lunatics FC QUIZ 8 December!

LunaQuiz 8 december 20u
zaal 't Rood dak aka 't volkshuis - Kloosterstr.-Ekeren - 4 pers. /ploeg - inschr. 0496.106.498 (Sammy)

zaterdag, november 18, 2006

Lunatics FC - Dynam 0-1

Snif Snif, 't heeft weer niet mogen zijn. Droge 0-1 cijfers tegen de tweede uit de stand. Al bij al nie slecht, maar zonder punten. Laat in de tweede helft scoort Dynam een goal, na een klein en misschien wel enige foutje van Wallie. Had ervoor al een loepzuivere kans verijdeld door doortastend verdedigen, zo vergeven dus. Misschien wel verdiend voor Dynam, gezien de betere kansen. Paar goede saves van Blauwers deden erger voorkomen.

vrijdag, november 17, 2006

Forza 84 online

Van matchverslagen over het WK veldlpen tot Jean pierre Coopman, u leest het allemaal bij voorkeur op de pot en natuurlijk in Forza 84.
Te downloaden van de site. Kwaliteit is iets minder. Op aanvraag stuur ik je de originele versie om af te drukken.

donderdag, november 16, 2006

Ma 20/11 Marktkramers - Lunatics FC

20u00 spelen, dus 19u30 verzamelen in de kantine van… Olympic Deurne. Da’s daar waar het ‘s maandags ook al weleens durft te regenen. Na de match regent het dan kiekens of flessen wijn. En deze keer de was niet vergeten, trainer.

Veld in Deurne ergens achter de skipiste. Goed opletten, want ge hebt daar een veld of 100, dus best zoeken naar Taverne 'De Haas' en daar net voor inslaan en rechtdoor rijden.

Za 18/11 16:30 Lunatics FC - Dynam

Eindelijk nog eens een thuiswedstrijd. Na de wedstrijd keus genoeg om ineens door te zakken (pinken met Blauwers in Hob Nob), fuiven met Tinne Heidelweirt in de grote koekestad, zoeken naar uw naam in de nieuwe Forza, surfen met Dick Dale of tombolaprijzen opzuipen en ladderzat naar huis. Je ziet maar.

Foto's Olympia Sport - Lunatics FC

Vandaag van een Olympiaspeler volgende filmpje met foto's van onze wedstrijd ontvangen. De fotografe stond duidelijk opgesteld om goals van Olympia vast te leggen. Met het onvermijdelijke gevolg dat den Blauwers weer het best in beeld komt.

woensdag, november 15, 2006

Supporters in China

Wie de avonturen van Cis en Stien wil volgen tijdens hun fietstocht door Azië kan dat op http://wegvana.blogspot.com

Misschien dat er binnenkort wel kan gegokt worden op Lunatics wedstrijden. Benieuwd dat Wim (extremesportsnepal.com) en Teun (shaggingbrazil.com) ook hun reisverhalen gaan bloggen.

zaterdag, november 11, 2006

Olympiasport - Lunatics FC 0-1

't Was boninheiden. Amai, da's een goei. Zuinige 0-1 overwinning maar toch altijd goed voor 3 punten. Sterk middenveldspel van Matte en PayPayPay maakt het Olympia moeilijk om te spelen. Myncke (naar eigen zeggen zijn 6de comeback) en vooral Iwein maakte van voor het verschil. Vooral Iwein dan, die zijn eerste wedstrijd als voorzitter bekroond zag met een goal. Is Wimmeke Dams al op reis vertrokken, vroeg de plaatselijke uitbaatster van de kantine. Straffe toeren.

vrijdag, november 10, 2006

De ballen!

Waar zijn die eigenlijk? De matchballen, bedoelen we.

De ballen van Francesca Vanthielen mogen er ook zijn, maar da's weer een andere discussie en in handen van Herbert Flack. Die heeft ook de tetten van An Ceurvels al in zijn handen gehad. Some guys have all the luck. Thank God we have the Lunatics, who will read any drivel.

Geen Kiptik-kalenders 2007

The usual suspects hadden geen tijd of goesting om ze ineen te steken en niemand anders heeft de fakkel overgenomen.

Nico zal dus niemand lastig vallen met de vraag om de Zapateekse kunst te steunen.

Misschien dat we iets kunnen aanvangen met de pikante foto's van de laatste Indonesië-reis van enkele forza!-redactieleden, maar we vernemen verrassend weinig over da tripke.

Zaterdag 11 nov 15:00 Olympiasport - Lunatics FC

Dit is dus de verplaatste match van 14 oktober. We vragen ons nog altijd af of die mannen schrik van ons hadden – ze hebben ons nochtans een paar jaar geleden eens uit de beker geknikkerd – en wilden wachten tot we wat in de stand gezakt waren… Anyroad, nog eens om 15u00 dus 14u15 verzamelen in de kantine aldaar. En aldaar is… in ’t Mechelsbroek, P. Benoitlaan, Bonheiden. Neem de E19, afrit Mechelen-Noord (scherpe bocht!). Aan het einde van de afrit rechts richting Mechelen, steeds rechtdoor en aan het einde de N15 richting Bonheiden nemen. Na ongeveer 750 meter rechts de P. Benoitlaan inslaan.

donderdag, november 09, 2006

Afscheidswoordje van Onze Voorzitter, snifsnif

Jullie kunnen me bereiken via m'n gewoon mailadres, maar gene flauwe kul of filmpjes sturen, men zegge het voort...
Tot eind maart en maak er een mooi seizoen van en ni zakken
groetjes
Wim

maandag, november 06, 2006

Kloosterstraat - Lunatics FC 5 - 1

Op algemeen verzoek vanaf nu de verslagen in het Nedelands. Misschien kan binnekort iemand voor een Franse vertaling zorgen om Dudu te plezieren. Soit, ik ga liever naar de kloosterstraat in Ekeren dan naar die in Bornem. De voltallige kloosterstraat ploeg stond al op te warmen toen ik uit de auto stapte. Dan nog efkes wachten tot er plaast genoeg was in de kantine om me te kunnen omkleden en dan pats pats boem, 5-1 op ons kloten, zonder al teveel tegenwerk. Goals wel wat gemakkelijk weggegeven. Moogde nen terugspeelbal nu ook al nie meer pakken en nog van dat fraais!!! 't was niet ons dagje, zeker niet nu ook nog eens Jani voor een aantal weken gekwetst aan de kant zal blijven. Efkes nog teruggekomen tot 1-1, maar nog geen minuut later had Kloosterstraat al terug orde op zaken gesteld. Spits efkes op wandel langs ne man of vier en dan vanuit scherpe hoek, boem binnen en koude douche voor Lunatics. Letterlijk en figuurlijk.

De rest van de uitslagen:

PATRIOTS - VOGELVRIJ 3-3
DYNAM - DE BRUG 1-1
DEURN.TURNERS C - J.C.KADDISH 6-2
LOS INCAS PERU - DE KLINKAERT 1-2
OLYMPIA SPORT - GILSBOYS 3-0
KLOOSTERSTRAAT - LUNATICS 5-1

vrijdag, november 03, 2006

Websites tegenstanders

Ook de tegenstanders zijn online. Op de pagina met links zijn de sites toegevoegd van Gilsboys, Sk Debrug, Klinkaert, Patriots, Kloosterstraat, Deurnese Turnerse en Olympiasport. Met dank aan Dejosse voor het speurwerk.

Za 3 nov. 15:15 Kloosterstraat - Lunatics FC

15u15 spelen, dus 14u30 verzamelen in de kantine van…AC Doregem. En dat is niet in Ekeren, die mannen zijn niet van de Kloosterstraat. Maar de ploeg heet dus wel Kloosterstraat en niet AC Doregem. En die mannen spelen in Bornem, dat is in ’t Scheldeland. Of hoe was het nu ook weer? Daar waar we vorig jaar voor de beker hebben gespeeld, bij de mannen met de farme fasjen. En de confetti in ’t café en den Toppie op bezoek. Rijksweg Willebroek-St. Niklaas, afslag Bornem centrum (aan Nutricia) – als je van den A12 komt, is dat een ferm stukske rijden; zeiden die mannen met de fasjen niet dat je beter via de E17 kon rijden? Ik geloof dat we dat op de terugweg gedaan hebben en toen telefoon kregen van Kabouter Plop omdat we hem en Toppie in ’t café hadden achtergelaten. Allez, ondertussen zijn we al aan Nutricia, slaan we in richting Bornem kerk, over het plein (weten we na vorig jaar, ja toch?), dan linksaf, 2de straat rechtsaf (dat is de Kloosterstraat), voorbij de Abdijkerk, steeds rechtdoor, ongeveer 800 meter, terrein ligt op de linkerkant. Lokaal: ’t Wiel. Ik weet niet of ze daar al confetti hebben.