zaterdag, november 11, 2006

Olympiasport - Lunatics FC 0-1

't Was boninheiden. Amai, da's een goei. Zuinige 0-1 overwinning maar toch altijd goed voor 3 punten. Sterk middenveldspel van Matte en PayPayPay maakt het Olympia moeilijk om te spelen. Myncke (naar eigen zeggen zijn 6de comeback) en vooral Iwein maakte van voor het verschil. Vooral Iwein dan, die zijn eerste wedstrijd als voorzitter bekroond zag met een goal. Is Wimmeke Dams al op reis vertrokken, vroeg de plaatselijke uitbaatster van de kantine. Straffe toeren.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Jongens van Lunatics, In de eerste plaats nen dikke proficiat voor jullie 3 punten. En niet enkel voor die 3 punten maar ook voor de sportieve wedstrijd !!! En jullie hebben niet alleen de wedstrijd gewonnen maar ook (en dat zijn we niet zo gewoon) den 3de time. Der waren zelfs 3 spelers van jullie die we bijna hebbe moete buiten gooien, zelfs onze fleskes bier hebben ze opgedronken :). Nog heel veel succes dit seizoen en we komen mekaar terug tegen eind januari. Sportieve groeten

Ken zei

Olympiasport-Lunatics FC, the only match worth playing on a great day 11.11. A great match, two sportive teams, three full halves. The men of the match - zeker Matte(midfield king) and the capitein van olympiasport (what a knappe free kick), lekker warm douche, lekker pintjes, good atmosphere. That is what I call friendly clubs. Keep it up jongens!!!

De brave soldaat Svejk zei

Seg, ga samenwonen, hey. Het is nog maar halven time in de vervroegde halve finale van de Uefa Cup tussen Barcelona en Zulte-Waregem, maar de bezoekers deden afgelopen weekend wel een gouden zaak, door het houden van een clean sheet en het scoren van een doelpunt buitenshuis. Twee dagen later staan we nog altijd recht voor de Loco-Voorzitter, die niet alleen op maar ook naast het veld een echte duit in het zakje doet. Schol!

Anoniem zei

De achterlijn bij de luna's is altijd paraat om de foutjes van de rest (te vroeg naar huis rijden) op te vangen.Sorry maar we zijn ni meer in het spiegelpaleis geraakt. Te lang blijven hangen in de Nekkerhallen bij de stand van de retro-spoilers en vossestaarten.

Anoniem zei

Hetenol !
CD