maandag, november 06, 2006

Kloosterstraat - Lunatics FC 5 - 1

Op algemeen verzoek vanaf nu de verslagen in het Nedelands. Misschien kan binnekort iemand voor een Franse vertaling zorgen om Dudu te plezieren. Soit, ik ga liever naar de kloosterstraat in Ekeren dan naar die in Bornem. De voltallige kloosterstraat ploeg stond al op te warmen toen ik uit de auto stapte. Dan nog efkes wachten tot er plaast genoeg was in de kantine om me te kunnen omkleden en dan pats pats boem, 5-1 op ons kloten, zonder al teveel tegenwerk. Goals wel wat gemakkelijk weggegeven. Moogde nen terugspeelbal nu ook al nie meer pakken en nog van dat fraais!!! 't was niet ons dagje, zeker niet nu ook nog eens Jani voor een aantal weken gekwetst aan de kant zal blijven. Efkes nog teruggekomen tot 1-1, maar nog geen minuut later had Kloosterstraat al terug orde op zaken gesteld. Spits efkes op wandel langs ne man of vier en dan vanuit scherpe hoek, boem binnen en koude douche voor Lunatics. Letterlijk en figuurlijk.

De rest van de uitslagen:

PATRIOTS - VOGELVRIJ 3-3
DYNAM - DE BRUG 1-1
DEURN.TURNERS C - J.C.KADDISH 6-2
LOS INCAS PERU - DE KLINKAERT 1-2
OLYMPIA SPORT - GILSBOYS 3-0
KLOOSTERSTRAAT - LUNATICS 5-1

4 opmerkingen:

Anoniem zei

jongens, nog es ne sorry voor het koude water da was zeker ni de bedoeling tot de volgende keer de mannen van kloosterstraat

Anoniem zei

Dat koud water was nog het minste ... maar moesten ze dat nu echt rechtstreeks uit de Schelde pompen?

Anoniem zei

jongens bedankt voor ons repliek te geven op een faire- en sportieve manier (al anders meegemaakt), na de match ook leuk sfeertje in de kantine zoals het altjd zou moeten !!!

met vriendelijke groeten en tot bij jullie op de terugmatch (T1 en T2)

Anoniem zei

Ok, iemand van ons vreest dat hij een lunatics tenue, enkel het shirt is vergeten in jullie kleedkamer. Kunnen jullie dit eens verifiëren. Danku. Zaterdag spelen wij een inhaalmatch in de buurt, Bonheiden. Misschien kan iemand het dan komen oppikken.