woensdag, september 06, 2006

Zaterdag 09/09/06 14:30 Nieuw Boechout A - Lunatics FC

Dat betekent dat ge daar, waar vroeger de schranshoeve was en waar nu een veredelde Zwitsere alpenhut staat, om 13:45 moet zijn. Men spreekt ook altijd over borsten en billen als we daar naar toe moeten, maar ondergetekende weet niet echt waarom. Als ge de wegbeschrijving volgt die in een Forza van vorig seizoen stond volgt, rij je garantie verkeerd. Maar omdat het je toch in de buurt brengt of omdat het fout rijden eerder te wijten is aan brain damage bij ondergetekende, kopieer ik hieronder de bewuste route.

"eerst moeten we naar Borsbeek centrum waar er lichten zijn. Aan die lichten moeten we richting Boechout nemen. Voorbij aan Berco (de pluimveeslachterij) en ongeveer 500 meter verder links naast de hoeve de Spokenhofstraat inslaan. En dan maar blijven volgen tot je de terreinen zou moeten zien liggen achter de tennisterreinen en tennishal Van Langendonck.
Wie van Mortsel komt, rijdt richting Lier tot over de brug in Boechout. Aan de lichten sla je links af en die baan blijf je volgen tot aan de 1ste rechts (de Spokenhofstraat) en dan rij je verder zoals hierboven staat als je vanuit Borsbeek komt.
Ze vragen uitdrukkelijk om uw voertuig te parkeren achter het chalet van Nieuw Boechout en niet aan de tennishal.
Volgens ons is dit het oude terrein of complex dat vroeger “Schranshoeve” heette, maar zeker zijn we niet – dat zullen de vrienden met Katholieke sportervaring wel weten – en toch vragen we ons af of Doktor Heinrich hier ooit eens geen spuit in ’t gat van Schwarzenbeck heeft gezet… Of verwarren we Schranshoeve met Duboco? Wie zal ’t zeggen?"

1 opmerking:

Pele zei

Ok, bedankt Milton, wie je ook moge wezen. Over beursten billen gesproken, op 2 oktober wordt den eerste echte klassieker van't jaar gespeeld tussen lunatics fc en de marktkramers.