maandag, november 07, 2005

Lunatics FC - Gilsboys 5-0

Somewhat exaggerated score because Gilsboys were so friendly to spoil their chances.
Een willekeurige speler van Lunatics FC die anoniem wenst te blijven heeft het volgende over deze match te zeggen ' Zeg manne, wree plezant daar nie van , marreeuh ... gezond kan dat mijn gedacht toch nie mee zijn.Afgelopen zaterdag nog eens voluit mee kunnen genieten van een leuke pot foebal. Jawadde stijfmanne, stijf echt nie gewoon, zondag was al niet te doen , 's nachts krampen en al ... ben er nognie goe van, zelfs m'n buikspieren hebben er nu nog last van... Zou een matchke ballen dan tochzoveel intensiever zijn dan een beetje op uwe velo rondtoeren? '
Volgens ons heeft deze willekeurige speler die anoniem wenst te blijven gewoon teveel gezopen na de match.

3 opmerkingen:

Breughel zei

M'n eerste match die ik omwille van een gastronomisch bezoekske aan de "Pfälzer Küche" moet missen en ineens staan daar forfaitcijfers en moet ik geloven dat die wedstrijd werkelijk gespeeld is. Kenny scoort er maar ene? De Pantaniël al drie dagen stijf?? De Fikkow stelt zijn eige nie oep??? Den Davy retroot in de laatste minuut nen bal van de lijn???? Die mannen wilden geen goal maken?????Den Blauwers houdt zijn netten schoon?????? De Sjoppe had al vijf Duvels op voor hij opkwam???????

Of is er bij het Britse internetgokkantoor Betfair de voorbije weken meer dan 600.000 euro ingezet op deze wedstrijd??????

Anoniem zei

En de Pélé stond daarbovenop nog eens ziek langs de kant. Nie zwaanzen hé, 't zal wel forfait zijn geweest.

Pele zei

aha, een anonieme voetbalkenner op de blog.